Home » Majoitus

Caravan

Meillä on 70 sähköistettyä caravan-paikkaa. Majoittujien käytössä on jaetut wc-, suihku-, keitto- sekä pyykinpesutilat. Grillipisteitä on useita. Alueelta löytyy jätteiden kierrätyspiste ja jäteveden tyhjennyspiste.

Hinnat 18 eur/vrk ja henkilömaksu 5 eur/vrk, Lapsi 4 – 12 v 2,50 € / vrk, alle 4 v ilman henkilömaksua. Sähköliitäntä 6 eur/vrk.

Varaukset

Ympäri vuoden vuokrattavat mökit

Merrycamping-mökit alk. 130 eur/yö. Ympärivuotisissa mökeissä on kaikki mukavuudet, joita tarvitset virkistävään mökkilomaan. Takka, sauna ja hyvin varusteltu keittiö kuuluvat jokaiseen mökkiin. Merrycamping-mökit ovat kaikki hieman erilaisia ja eri kokoisia, neljän hengen mökistä kymmenen hengen suureen huvilaan. Nämä mökit eivät sisällä lakanoita/pyyhkeitä eivätkä loppusiivousta. Voit lisämaksusta tilata ne erikseen.

Varaukset

Saman päivän saatavuutta kannattaa kysellä numerosta 0400 719 589.

Kesämökit

Kesämökit alk. 60 eur/yö. Vuonna -21 remontoidut Beach House -, Symppis ja We Love It -mökit ovat vuokrattavissa touko-syyskuun välisenä aikana. ”Rantamökkien” (eli Beach Houset ja Symppis) vuokrahintaan sisältyy liinavaatteet ja loppusiivous.

Cabanas I – VII alkaen 60 eur/yö. Cabana on budjettiystävällinen vaihtoehto kahden-kolmen hengen seurueille tai pienelle perheelle. Moderni hirsimökki tarjoaa puitteet mutkattomalle, ekologiselle ja yksinkertaiselle lomalle. Cabanat ovat kooltaan 11 m² ja sijaitsevat metsäisessä maastossa, aivan vastaanoton, keittokatoksen ja WC- ja suihkurakennuksen läheisyydessä. Cabanassa on: 140 cm leveä alasänky – 90 cm leveä yläsänky – jääkaappi – kahvinkeitin – mikro – astiasto kolmelle – ruuanlaittovälineitä. Cabnassa ei ole juoksevaa vettä eikä wc:tä.

Lisävuodemahdollisuus.

 

Varaukset

Saman päivän saatavuutta kannattaa kysellä numerosta 0400 719 589.

Telttailu

Olet tervetullut telttailemaan Merrycampingille! Teltta-alue sijaitsee vastaanottorakennuksen ja huoltorakennuksen välissä. Hinnat 10 eur/vrk ja henkilömaksu 5 eur/vrk, Lapsi 4 – 12 v 2,50 € / vrk, alle 4 v ilman henkilömaksua.